Ennen ensimmäistä ja viimeistä fysioterapiakäyntiäsi

Haluamme palvella ja valmistautua hoitoosi mahdollisimman hyvin, ja siksi pyydämme Sinua tulemaan ensimmäiselle käynnillesi 10 – 15 min ennen sovittua hoitoaikaasi ja täyttämään sekä esitietolomakkeen että potilaan rekisteritietolomakkeen. Molemmat löytyvät odotusaulastamme. Lomakkeiden täyttämisen jälkeen odota rauhassa henkilöstömme vapautumista; fysioterapeuttimme noutaa sinut vastaanotolle samasta aulasta.

Fysioterapiaan ei tarvitse pukeutua millään erityisellä tavalla, voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Henkilökuntamme auttaa Sinua mielellään ja vastaa kysymyksiisi.

Hoitojaksosi aikana tai viimeistään sen päättyessä, pyydämme sinua täyttämään samankaltaisen lomakkeen, jotta saamme parhaan mahdollisen kuvan voinnistasi. Samalla voit sopia terapeuttisi kanssa mahdollisesta jatkohoidosta tai -tutkimuksista.

Fysioterapiasta saa lääkärin lähetteellä Kelan korvauksen, jos kuulut Kelan korvauksen piiriin. Voimme vähentää Kelan korvauksen suoraan laskusta ns. suorakorvausmenettelyllä. Mikäli maksat hoitosi itse, laskutamme vähintään kolmen hoitokerran välein. Voit maksaa hoitosi myös käteisellä.

Kelan suorakorvausemenetelmästä voit lukea lisää täältä