Painonhallinta-profiili

Painonhallinta-profiili

Painonhallinta-profiilin avulla tunnistanut eri ruokailutottumusmallit ja oman mallisi, näet laihduttamisen ja siihen liittyvät haasteesi uudessa valossa. Uuden itsetuntemuksen ansioista laihduttaminen on helpompaa!

Profiili kartoittaa sinun tämän hetkisen suhtautumisen ja käyttäytymisen kolmella eri osa-alueella:

  • syöminen
  • liikunta
  • suhtautuminen arkielämään

Nämä ovat 3 osa-aluetta, jotka toisistaan irrallisina eivät kata ja takaa kokonaisvaltaista ja onnistunutta painonhallintaa. Osa-alueet ovat riippuvaisia toisistaan ja jokaisen alueen hallinta takaa terveellisen tuloksen painonhallinnassa.

Syöminen

Kun olet tunnistanut eri ruokailutottumusmallit, varsinkin oman tapasi, näet laihduttamisen ja siihen liittyvät haasteet ja ongelmat uudessa valossa. Ymmärrät miten erilaisia suhtautumistapoja ihmisillä on syömiseen. Tämän uuden itsetuntemuksen ansioista, pystyt aloittamaan helpommin ja tehokkaammin laihduttamisen ja osaat vihdoinkin räätälöidä sinulle sopivan ruokavalion.

Liikunta

Jos haluat laihtua pysyvästi ja terveellisesti, elämääsi tulee kuulua liikuntaa. Liikunnan ottaminen osaksi jokapäiväistä toimintaa helpottuu, kun tunnistaa omat liikuntatottumukset ja – tavat. Jotkut tarvitsevat apua aloittaakseen ylipäätänsä liikunta, kun taas toisten tulee osata tehostaa omaa liikuntaansa. Se, että tietää minkälainen liikunta sopii eri tyyleille ja mikä ei, auttaa jokaista meistä aloittamaan säännöllinen liikunta ja pysymään sen parissa.

Suhtautuminen

Jos stressi voi tehdä ihmisestä lihavan, kuten jotkut tutkijat sanovat, tarkoittaako se, että tasapainoisempi ja rauhallisempi elämä voi tehdä sinusta laihemman? Ne, jotka muokkaavat omia suhtautumis- ja käyttäytymismallejaan ovat motivoituneempia pitämään kiinni laihduttamisesta ja siten pääsevät parempiin tuloksiin. Monille oman suhtautumistyylin ymmärtäminen on puuttuva pala laihduttamispalapelissä, joka koostuu näistä kolmesta osasta.

Käyttäjien mielipiteitä painonhallinta-profiilista

“Painonhallinta-profiili on hyvä, koska joutuu (viimeistään siinä kohtaa) todella miettiä omia tottumuksiaan ja tapojaan.”

“Tulokset ovat helposti tulkittavissa selkeiden palkkien muodossa ja niistä saa heti ensisilmäyksellä kiinni, mitkä ovat omat ongelma- ja kehittämiskohdat. Henkilökohtaisesta profiilista saa loistavat vinkit näihin kaikkiin kehitettäviin kohtiin! ”

“Hyvä työkalu itselle, jos on täysin hukassa, miten omaa toimintaa tulisi muuttaa tai sitten tueksi jo alkaneelle muutosmatkalle.”

“Ehdoton lisäplussa ryhmässä asioiden läpi käyminen! Vertaistuki on tärkeää ja ajatusten vaihtaminen samassa tilanteessa olevien kohtalotovereiden kanssa oli hienoa! ”

“Hauska valmentaja, unohtamatta suorapuheista,selkeää ja asiantuntevaa esitystapaa, niin täytyy sanoa, että suosittelen.”

“Profiili aukaisi silmät. Kyselyyn oli loppujenlopuksi aika helppo vastata. Kysymykset oli selkeitä ja vastausvaihtoehtoja oli tarpeeksi. Aikaa ei todellakaan mennyt kuin korkeintaan se 10 minuuttia. Vastaaminen oli tavallaan hauskaakin, kun jo kyselyä tehdessä oivalsi omat “syömis”virheensä ja tekosyynsä välttääkseen niitä terveitä elämäntapoja. Yleensä tuskastun jos tekstiä on paljon. Valmis profiili on sopivan lyhyt luettavaksi ja tutkittavaksi, se on myös selkeä. Ohjeet ja vinkit ovat helppoja ja ne ovat osin ns.”päivänselviä” asioita, jotka tulee nyt profiilissa esiin hyvänä muistutuksena. Suosittelen kyllä muitakin tekemään oman profiilinsa ja näkemään omat “piilotetut” virheet päivärutiineissaan.”

TÄSSÄ NÄET MALLIOTTEITA PAINONHALLINTA-PROFIILISTA